Cele trei divizionare secunde din Timișoara au disputat ultimele meciuri de pregătire înaintea reluării campionatului. Una singură a reușit să obțină însă și o victorie.

ASU Politehnica a disputat ultimul test al iernii în Serbia, în compania celor de la Radnicki Zrenjanin. Timisorenii s-au impus cu 4-2 la capătul a 90 de minute. Reușitele formației timișorene au purtat semnăturile lui Mera, Ignea, Dros și Manea.

Ripensia Timișoara a evoluat tot în deplasare, în Valea Domanului, în compania formației de liga a III-a CSM Școlar Reșița. Fotbaliștii timișoreni au deschis scorul după un sfert de oră de joc, dintr-o lovitură de la 11 metri transformată de Zaluschi. Meciul a fost unul foarte echilibrat, cu ocazii și de o parte și de cealaltă, însă doar reșițenii au reușit să înscrie. Egalarea a venit în minutul 82, după ce Ene a trimis o minge peste portarul Dobre.

Singura dintre divizionarele secunde care a jucat pe teren propriu a fost ACS Poli. Formația pregătită de Valeriu Răchită a fost învinsă cu 2-1 de echipa de liga a III-a ACS Dumbrăvița. Golurile învingătorilor au fost marcate de Voinea și Rusu, în timp ce pentru ACS Poli a punctat Eugen Sidorenco, transferat vineri la Timișoara.

La finele săptămânii viitoare cele trei formatii timișorene vor juca meciurile din etapa a 22-a a ligii secunde. ACS Poli va primi vizita Ripensiei Timișoara, în timp ce ASU Politehnica va juca pe terenul Luceafărului Oradea.

sursa foto: ss politehnica, Ripensia UVT

Articolul precedentIntalnire regională UNPR la Timișoara
Articolul următorPreparate din carne de porc, puse sub sechestru