Momente de panică miercuri într-un bloc din cartierul Cotu Mic din Lugoj.

Un apartament aflat la parterul unui imobilului a luat foc. Unul dintre vecinii proprietarilor a văzut fumul negru ieșind pe o fereastră și a sunat la 112.

La fața locului au ajuns mașinile de intervenție ale pompierilor. În timp ce unii dintre salvatori au stins flăcările, ceilalți i-au ajutat pe cei care au rămas în bloc la etajele superioare să iasă din clădire. Scara blocului a fost plină de fum negru înecăcios.

Nu a fost nimeni rănit, însă apartamentul a fost distrus în totalitate.

La sosirea echipajelor de pompieri la fața locului incendiul cuprinsese în întregime apartamentul. 8 dintre locatari s-au autoevacuat, iar alți 12 au fost evacuați cu ajutorul pompierilor militari deoarece scara blocului a fost complet inundată cu fum. Am intervenit cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 1 autoscară mecanică, 1 ambulanță SMURD, 2 ofițeri și 14 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj„, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Pompierii urmează să stabilească cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Articolul precedentFemeia din Timișoara care și-a ucis fetița de patru ani a fost condamnată definitiv. Va sta aproape 19 ani după gratii
Articolul următorAccident grav în Timiș. Un șofer s-a răsturnat cu mașina și a băgat o tânără în spital