Perchezitii traficanti alcool in Timis si Satu Mare

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, sub coordonarea procurorilor DIICOT Caraș-Severin, au efectuat 15 percheziții domiciliare, 13 dintre acestea au avut loc în Reșița și două în Timișoara, intr-un dosar de trafic de droguri. 22 de persoane vor fi audiate.

Grupul infracțional era specializat în trafic de droguri și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a reieșit că gruparea ar fi acționat de la începutul anului 2018, în special pe raza municipiului Reşiţa, ar fi constituită inițial din patru membri, dezvoltându-se în timp, până în prezent fiind identificați zece membri. Activitatea grupării infracționale ar fi constat în aprovizionarea cu droguri de mare risc și de risc, din Timișoara, din străinătate și de pe internet și distribuirea acestora. O parte dintre membrii grupării s-ar fi ocupat cu cultivarea de droguri de risc”, se arată în comunicat al DIICOT.

În urma perchezițiilor, au fost puse în executare 22 de mandate de aducere, emise pe numele unor persoane, care urmează a fi aduse la sediul DIICOT Caraș-Severin, pentru a fi audiați.

În urma descinderilor, polițiștii au găsit peste un kilogram de droguri de mare risc, sute de grame de canabis şi peste 40 de ghivece cu plante de canabis.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și de mare risc, deținere de droguri de mare risc și de risc în vederea consumului propriu și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv.

Articolul precedentDisparută de acasă de 4 zile, căutată de polițiștii din tot județul
Articolul următorTimișul mai vrea un trofeu. Fortuna Becicherecu Mic luptă pentru Cupa României la fotbal feminin