În cursul zilei de astăzi, poliţiştii orașului Orașului Sânnicolau Mare sub coordonarea procurorului  din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, au efectuat 3 percheziţii domiciliare pe raza comunelor Periam, Saravale și Tomnatic la locuințele unor persoane bănuite de deținere și comercializare fără drept de materiale pirotehnice.

Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul a 3 dosare penale, aflate în instrumentarea Poliției Orașului Sânnicolau Mare, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii deținere și comercializare fără drept de materiale pirotehnice.

Activităţile au vizat probarea activităţii infracţionale a 3 persoane bănuite de deținere și comercializare de materiale pirotehnice pe raza comunelor Periam, Saravale și Tomnatic.

În urma descinderilor polițiștii au descoperit 39828 de articole pirotehnice în cantitate de 256,7 kg. 198 de cartușe țigări netimbrate, precum și suma de 16600 de lei.

Toate bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.

Activitățile desfășurate au vizat trei bărbați în vârstă de 58, 22 și 21 de ani, aceștia fiind conduși la sediul poliţiei pentru audieri în vederea lămuririi situației de fapt cu privire la proveniența bunurilor confiscate.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și comercializare fără drept de materiale pirotehnice și contrabandă calificată.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentCum pot fi identificate măştile neconforme de pe piaţă
Articolul următorBilanț coronavirus 30 decembrie: 4.875 de cazuri noi și 127 de decese