Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Lugoj, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în comuna Boldur, județul Timiș, la o persoană bănuită de furt.

 

Polițiștii lugojeni au fost sesizați vineri, 14 mai, de o femeie de 38 de ani, cu privire la faptul că un bărbat de 30 de ani, i-ar fi sustras 170.000 de euro, dintr-un dulap aflat în locuința personală. 

Ca urmare a activităților întreprinse și în baza probatoriului administrat, ieri s-a stabilit că exista posibilitatea ca suma de bani sustrasă să fie ascunsă în două locații din comuna Boldur, județul Timiș. 

Astfel, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, polițiștii din Lugoj au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în comuna Boldur.

În urma perchezițiilor, au fost descoperiți 110.300 de euro. La o locație au fost găsiți 20.000 de euro, îngropați în curtea casei, iar, la a doua locație, au fost găsiți 90.300 de euro, îngropați într-o anexă.

Din cercetări a reieșit că bărbatul de 30 de ani se află, în prezent, în afara țării, cercetările fiind continuate pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului și tragerea la răspundere penală.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentInteres redus pentru vaccinare anti-COVID în satele din Timiș
Articolul următorBilanț coronavirus: 618 de cazuri noi și 61 de decese. Vezi situația pe fiecare județ