soferi politie rutiera timis
32 de șoferi din Timiș au rămas fără permis

Sute de șoferi vor trebui să bage adânc mâinile în buzunare pentru a achita amenzile primite în weekend de la poliția rutieră în Timișoara și în județul Timiș.

Polițiștii au împărțit 288 de amenzi șoferilor care au apăsat prea tare pedala de accelerație, însă oamenii legii i-au avut în vedere și pe cei care au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. 21 de soferi au rămas pietoni pentru diferite perioade de timp pentru că au depășit în locuri nepermise, pentru că nu au acordat prioritate sau pentru ca au depășit limitele de viteză pe diferite tronsoane de drum.

Printre cei care au fost prinsi ca au urcat la volan după ce au băut a fost și un timișorean de 43 de ani, care a crezut că la ora 3 dimineața nu poate fi prins de oamenii legii. Din nefericire pentru el, omul a fost tras pe dreapta pe o stradă din oraș și pus să sufle în etilotest. Rezultatul a fost de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, și s-a ales cu un dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Articolul precedentTeste RO-ALERT, nu intrați în panică
Articolul următorCurse aeriene suplimentare la aeroportul din Timișoara