Un polițist aflat în misiune a fost grav rănit. Incidentul s-a petrecut în localitatea timiseană Checea iar colegii celui atacat au tras focuri de armă pentru prinderea agresorului.

Politistul atacat este chiar seful de post din localitatea timiseana Checea. El a încercat să ducă un bărbat de 25 de ani la postul de politie, pentru audieri. Bărbatul s-a opus si l-a lovit de mai multe ori pe polițist în zona capului. Acesta a mai apucat sa-si cheme colegii in ajutor, dupa care a lesinat.  Politistul a fost transportat de urgenta la spital, in stare de inconstienta.

Colegii lui au fost nevoiti sa traga mai multe focuri de arma, in plan vertical, pentru ca agresorul refuza sa se predea, iar prietenii lui devenisera si ei violenti.  

Cercetarile in acest caz se afla in plina desfasurare.

Articolul precedentIncendiu puternic într-o localitate de lângă Timișoara. Familie rămasă fără acoperiș în prag de sărbători
Articolul următorDepuneri de coroane, slujbe religioase, marșul suporterilor și un concert rock printre evenimentele dedicate comemorarii a 29 de ani de la Revoluția din decembrie ’89 de la Timișoara