Un tânăr din Lugoj le-a atras atenția jandarmilor prin comportamentul său nefiresc. Părea că are ceva de ascuns. Puși în gardă de atitudinea lui, jandarmii l-au luat la întrebări.

După ce i-au cerut actele și l-au identificat, jandarmii l-au percheziționat. Au descoperit motivul pentru care tânărul s-a speriat atunci când i-a văzut. El avea asupra lui 69 pliculeţe din folie de material plastic având, în conţinut, o substanță vegetală de culoare verde-oliv, despre care există suspiciunea că are efect halucinogen.

“Persoanei în cauză, un tânăr în vârstă de 19 de ani, cu domiciliul în municipiul Lugoj, județul Timiș, i-au fost întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere faptul că reprezintă infracţiune „deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”, în conformitate cu Legea nr. 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.”, se arată într-un comunicat al Grupării de Jandarmi Mobilă Timișoara.

Articolul precedentZiua Protecției Civile sărbătorită în centrul, la Timișoara. Demonstrații făcute de pompieri și de voluntarii de la Salvo
Articolul următorFată dispărută de acasă, părinți disperați