Primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz, anunță că al doilea test COVID-19 efectuat de la intrarea în izolare a avut de asemenea rezultat negative.

Dominic Fritz a anunțat pe pagina sa de Facebook ca poate ieși din izolare și face apel la responsabilitate. De asemenea, primarul ales precizează că a lucrat în ultima perioadă la un plan de combatere a pandemiei în Timișoara.

“Am făcut încă un test de Covid-19 astăzi și a ieșit și el negativ. Nici nu am și nu am avut simptome, așa că pot ieși din auto-izolare. M-am încălțat deja pentru o plimbare la soare!

Rog mult să aveți grijă de voi și de cei din jur. Purtați mască, aerisiți bine, fiți buni unii cu ceilalți la distanță. În ultimele zile am lucrat cu echipa mea, printre altele, la un plan ca să facem din Timișoara un oraș exemplar în combaterea pandemiei. Revin în curând cu detalii, ținem aproape!”, a scris Dominic Fritz.

La începutul săptămânii, primarul ales a anunțat că intră în izolare pentru că a aflat că s-a întâlnit cu o persoană care ulterior a fost diagnosticată cu COVID-19.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentRezultate parțiale ale noului tur de scrutin pentru primăria Orțișoara
Articolul următorLudovic Orban: ”Voi propune sistarea evenimentelor private”