După ce luni dimineața a fost chemat la sediul Direcției Naționale Anticorupție, primarul Nicolae Robu dă explicații pe Facebook.

Primarul Nicolae Robu a fost convocat la sediul DNA în dosarul vânzării ilegale a aproape 1000 de imobile naționalizate din Timișoara. În acest dosar mai sunt cercetați fostul primar al orașului, Gheorghe Ciuhandu, fostul director al Direcției Patrimoniu, Nicușor Miuț și fostul șef ADP, Liviu Barbu.

Nicolae Robu susține că este uluit de cele întâmplate și își explică implicarea în acest dosar printr-o postare pe pagina lui de Facebook.

Am semnat contractele de vânzare întocmite de aparatul funcționăresc al Primăriei și GIRATE DE LEGALITATE prin 5 semnături, pt cele două apartamente din poză, unul de 25 mp, altul de 50 mp -de fapt: niște maghernițe, într-un fund de curte, care n-aveau uși, geamuri, apă, electricitate!-, FĂRĂ TEREN, cu pretul dat de legea 112, de 11.300 euro, iar evaluatorul DNA, plătit din bani publici (!!!), pretinde că ar fi trebuit să fie vândute cu peste 70.000 euro! 70.000 euro niște maghernițe fără teren, repet! N-am nicio legătură cu restul dosarului, care vorbește de 1.000 locuințe vândute ÎNAINTE de a fi eu Primar, de un prejudiciu de peste 40 milioane euro!” a scris primarul, care a postat și o fotografie cu cele două apartamente.

Articolul precedentCampania “Sate în siguranță”
Articolul următorBilete în stațiuni balneoclimaterice pentru pensionari