Primarul Nicolae Robu a anunțat pe Facebook că a reușit să elibereze complet de garajele construite în trecut cartierul Soarelui din Timișoara. Demolările au fost făcute în mai multe etape iar acum edilul susține că situația este mult mai bună, existând locuri de parcare și spații verzi.

„Mulțumesc stimaților mei vecini, locatarii Cartierului Soarelui, pt deschiderea arătată, pt constructivitate, pt spiritul cooperant pt mai binele orașului, pt modernizarea sa, pt saltul său pe un alt nivel de civilizație! Fără așa ceva din partea dânșilor, n-aș fi putut reuși ce-am reușit! Îmi exprim speranța că sunt cu toții mulțumiți de cele peste 2.000 de locuri de parcare civilizate create în locul urâtelor garaje, de aleile pietonale până la intrările în blocuri, de spațiile verzi conexe create -verzi cu adevărat, nu doar pe hârtie!-, de mulțimea de bănci amplasate peste tot. De faptul că în cartier nu mai există noroi, iar praful s-a diminuat extrem de mult!{,  a anunțat el.

Lucrurile nu stau tocmai chiar așa, pentru că, în continuare, în zonă există o criză a locuirlor de parcare iar suprafețe întregi sunt acoperite de praf sau, după caz, noroi. Primarul Nicolae Robu anunță că orpeațiunea de demolare a garajelor se mută în zona Calea Buziașului. 

Articolul precedentSe caută statuile dispărute de pe fațada Operei
Articolul următor100% TU DECIZI! Victor Ponta, premierul copy-paste la virgulă. Sinuciderea care-i dă fiori