Instituția Prefectului Județului Timiș și Brigada 18 Cercetare Supraveghere „Decebal” organizează, în data de 1 decembrie, cu ocazia Zilei Naționale a României, începând cu ora 12.00, un ceremonial militar și religios în Parcul Central „Anton Scudier”. Ceremonialul va avea loc cu participarea a cel mult 100 de persoane, „fără participarea publicului și cu respectarea măsurile de protecție”.

Ceremonialul va cuprinde prezentarea onorului, salutarea Drapelului de Luptă, intonarea Imnului Național al României, oficierea serviciului religios, alocuțiuni, depuneri de coroane și un moment de muzică militară.

„Ceremonialul se va desfășura cu respectarea prevederilor Hotărârii Guvernului României nr. 967/12 noiembrie 2020, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României. Hotărârea Guvernului României prevede la art. 1, alin. 20 că se permite organizarea ceremoniilor oficiale dedicate Zilei Naționale a României cu participarea a cel mult 100 de persoane în municipiile reședință de județ, fără participarea publicului și cu respectarea măsurile de protecție”, transmite Instituția Prefectului Timiș.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentO femeie din Timișoara, aflată în izolare, a cerut sprijinul polițiștilor locali pentru medicamente
Articolul următorÎncă 8 tipuri de măști neconforme au fost identificate în România