Pentru a evita formarea cozilor la ghișeele de la Direcția de Evidență a Persoanelor, Primăria Timișoara îi îndeamnă pe cetățeni să recurgă la varianta programărilor online.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat că există  „O nouă aplicație la Direcția de Evidență a Persoanelor: o platformă de rezervări online pentru numere de ordine.

Prin utilizarea acestei aplicații se pot face programări pentru schimbarea cărților de identitate sau certificate de stare civilă. Pentru a beneficia de acest serviciu, utilizatorii  trebuie să selecteze ghișeul corespunzător, data și ora la care doresc să-și facă programarea.

Vom avea un nou sistem de eliberare numere de ordine la standarde moderne

A fost finalizată licitația pentru realizarea unui nou sistem de gestionare a numerelor de ordine. Noul sistem va permite afișarea în timp real pe pagina web a primariei, cât și pe aplicația mobilă a primăriei, a numărului de ordine curent. Totodată, cei care vor veni să ridice un număr de ordine vor avea posibilitatea să tasteze numărul de telefon iar sistemul le va trimite automat un mesaj cu aprox. 15 minute înainte să ajungă ei la rând. Astfel cetățenii pot merge să rezolve alte lucruri în timpul în care ar fi trebuit să aștepte la coadă. Sistemul va fi implementat la Direcția de Evidență a Persoanelor și la registratura din cadrul la Primariei Municipiului Timișoara, în maxim 60 de zile.” a anunțat pe o rețea de socializare Robert Kristof, City manager la Primaria Timisoara.

Articolul precedentIncendiu la un restaurant în apropiere de Timișoara
Articolul următorTineri prinși de polițiștii de frontieră din Timiș în timp ce încercau să treacă ilegal granița