protest timisoara
protest timisoara

Protest anunțat pe rețelele de socializare, în Piața Victoriei din Timișoara. Protestatarii s-au adunat pentru a trage un semnal de alarmă  în cazul găsirii celor vinovați de evenimentele din 10 august.

“Nu se poate, a fost o crimă acolo și tu autoritate nu ai nimic să spui, după o lună? Au fost gazați oameni, trebuie să știm cine a dat ordin.” a spus o protestatară.

“ Trebuie să nu-i lăsăm să uite ce au făcut. Sunt specializați, și la Revoluția din 1989 au făcut la fel, au mușamalizat tot a adăugat un bărbat venit cu un steag tricolor.

Manifestanții adunați în fața Operei au strigat sloganuri precum: „Rezistăm, nu cedăm”, „Afară cu hoții din țară”, „Demisia!”. Oamenii au făcut un apel la cei aflați în trecere prin zonă să li se alăture.

Acest protest desfășurat la Timișoara a avut loc sub titlul “O lună fără vinovați!”.

“A trecut o luna de zile de la protestul de la Bucuresti in care au fost gazati zeci de mii de oameni. Un mort si alte zeci de oameni care se resimt si astazi. In ciuda violentei nejustificate, autoritatile nu au gasit niciun vinovat pentru agresiunea jandarmeriei impotriva poporului roman. A fost semnalul actualului regim autoritar ca va face tot ceea ce e nevoie pentru a-si mentine puterea oligarhica si corupta. Protestati alaturi de noi impotriva gastii de infractori si a regimului de izolare la care suntem supusi. In spiritul non violent care ne-a caracterizat si pana acum, va invitam sa va exprimati puterea de cetatean si sa transmiteti vointa noastra de-a nu ceda.”,  a fost mesajul transmis de organizatori pe rețelele de socializare

Articolul precedentTraseele a două mijloace de transport în comun au fost prelungite
Articolul următorGrevă japoneză în Timiș – reacția Ministrului Învățământului