Social democrații din Timiș s-au reunit pentru a discuta situația din sânul partidului și au votat mandatul cu care președintele interimar Călin Dobra va merge în acest final de săptămână în capitală la ședința Comitetului Executiv ce urmează să decidă soarta lui Liviu Dragnea.

Pesediștii din Timiș au luat decizia în cadrul Comitetului Executiv Județean întrunit joi la orele prânzului. Prin vot deschis social-democrații timișeni se alătură colegilor din alte județe care semnează scrisoarea de îndepărtare a lui Liviu Dragnea.

90 dintre membri au votat pentru schimbare, 11 s-au abținut și s-a inregistrat un singur vot împotriva.

În timpul ședintei de astăzi de la Timișoara, președintele interimar Călin Dobra a pledat pentru schimbare și a atras atenția că echipa din Timiș trebuie să își asume decizia. A reamintit ca sub Liviu Dragnea partidul a câștigat alegerile, dar a subliniat și prăbușirea în sondaje a PSD.

Am discutat, aşa cum este normal, cu colegii mei, pentru că votul din Comitetul Executiv trebuie să reprezinte organizaţia, nu pe mine personal. Decizia de a susţine iniţiativa colegilor care au semnat acea scrisoare a fost luată cu un vot masiv pentru, aşa că mandatul cu care merg la Bucureşti este foarte clar”, a spus preşedintele interimar al PSD Timiş, Călin Dobra.

Vă reamintim, vineri la București se va reuni Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat, în care se va lua decide viitorul în partid al lui Liviu Dragnea, după ce mai mulți lideri au cerut printr-o scrisoare demisia acestuia.

Articolul precedentPregătiri de iarnă: transporturi de material antiderapant
Articolul următorBlocuri reabilitate termic pe bani europeni la Timișoara. 74 de imobile urmeaza să fie anvelopate în viitor