Bătaie în toată regula duminică seară în complexul studențesc din Timișoara între trei tineri.

Totul a început în momentul în care unul dintre tineri ar fi atins-o într-un mod indecent pe prietena unui alt tânăr din Izvorul Bârzei, județul Mehedinți. Acesta a sărit să își apere iubita. Împreună cu un alt amic, tot mehedințean, au rupt câteva crengi dintr-un copac și au început să-l lovească.

Bătaia a fost întreruptă de o patrulă a Poliției Locale, care i-a luat în primire pe cei trei tineri, în vârstă de 26, 27 și 31 de ani și i-au dus la Secția 2 Centrul Universitar, unde sunt cercetați pentru loviri și alte violențe.

Pe lângă bătaie, tânărul care a provocat întregul scandal s-a ales și cu o amendă de 2000 de lei pentru distrugere, după ce a fost surprins și lovind cu sete un coș de gunoi.

De la începutul anului universitar polițiștii locali au dat nu mai puțin de 47 de amenzi tinerilor care locuiesc în complexul studențesc pentru beții, scandaluri sau abandonare de deșeuri pe domeniul public.

Articolul precedentSeceta continuă în Banat, agricultorii așteaptă ploile
Articolul următorCase de pământ, festivaluri și ateliere inedite, incluse pe harta turismului în Timiș. Cum reînvie o comună din județ