În acest weekend șoferii trebuie să fie atenți, atunci când pleacă la drum și să se informeze din timp în ce zone se efectuează lucrări de reparații la drumuri.

Sâmbătă, 13 octombrie, antreprenorii contractați pentru lucrări pe drumuri naționale de pe raza DRDP Timişoara vor fi prezenți pe câteva sectoare din județele Arad, Timiș și Caraș-Severin. Așadar, se va circula cu restricții pe DN 7 Pecica – Nădlac și în zona Pasajului Păuliș, din jud. Arad, pe DN 68A, între Coșava și Coșevița, și pe DN 59B, între Deta și Cărpiniș, din jud. Timiș, precum și pe varianta de ocolire a municipiului Caransebeș.  Participanţii la trafic sunt rugați să respecte semnalizarea temporară a lucrărilor.

Totodată, ulterior închiderii circulației de pe sectorul de autostradă #A1 Șoimuș – Simeria, pentru realizarea conexiunii dintre sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție), echipele antreprenorului au început să pregătească terenul pentru lucrările viitoare. A demarat demontarea parapetului existent, care nu va mai fi util în viitorul nod Șoimuș, se demontează semnalizarea rutieră, care nu va mai corespunde pe viitor, se demontează panourile fono-absorbante, pentru a fi repoziționate ulterior. În paralel, au început lucrările de umplutură pe ampriza viitoarei autostrăzi.

Articolul precedentAccident înfiorător pe o șosea din Timiș. Doi oameni au murit și alți patru au fost răniți
Articolul următorPrimii IT-iști ai Politehnicii, aniversare la Timișoara