Abonații Orange din zona Timișoarei s-au trezit, în această seară, că telefoanele moblile le fac probleme. Apelurile vocale și mesageria dau rateuri.

 

Problemele  au început să apară în jurul orei 18:00, mai multe sesizări fiind depuse în acest sens.

 

„În acest moment, intampinam dificultati in ceea ce priveste utilizarea serviciilor de voce si date in zona ta. Tehnicienii nostri lucreaza deja la remedierea incidentului. Iti multumim pentru intelegere si iti cerem scuze pentru neplacerile create. Roxana – Orange Facebook Team”, se arată într-un comentariu publicat pe pagina de Facebook a companiei.

 

Într-o altă postare de pe pagina companiei se precizează că “serviciile Orange funcționează acum în parametri normali. Recomandăm să dați un restart telefonului dacă întâmpinați în continuare dificultăți”.

 

Cu toate acestea, pe rețelele de socializare oamenii continuă să posteze mesaje conform cărora nu reușesc să efectueze apeluri sau să trimită mesaje în rețeaua respectivă.

Articolul precedentUn taximetrist a fost salvat din mașina în care a rămas încarcerat
Articolul următorVIDEO Învățătoare prinsă de ministru în timp ce țipa la elevi. Ministrul Monica Anisie a descoperit dezastrul din școlile din Ialomița