După ce în primul meci al anului a trecut de campioana Dinamo, SCM Poli Timișoara a fost învinsă de HC Buzău, o echipă care până înaintea partidei avea doar două victorii.

Prima repriză a întâlnirii de la Buzău a început mai bine pentru gazde, care la un moment dat au avut și trei goluri avantaj pe tabelă, 8-5. Timișorenii au revenit încet încet în joc și până la pauză au recuperat diferența și aveau și un gol avantaj, 12-11.

Repriza a doua a fost una foarte slabă pentru timișoreni. Repetatele erori din defensivă, dar și jocul bun al Buzăului, au făcut ca formația gazdă să își asigure un avantaj maxim de 5 goluri. Bănățenii au mai avut o zvâcnire pe final de meci și s-au apropiat la două goluri, însă nu au mai putut întoarce scorul și au pierdut cu 25-23.

Cel mai bun marcator al timișorenilor a fost Sadoveac, cu 8 reușite, în timp ce restul golurilor au fost marcate în ordine de Orbovic 4, Pribanic 3, Marjanovic 2, Cimpan 2, Dragas 2, Fenici 1, Milosevic 1. Pentru gazde cel mai bun marcator al meciului a fost Asoltanei, cu 7 reusite, in timp ce fostul timisorean Grasu a punctat de 5 ori.

În runda viitoare SCM Poli Timișoara va juca pe teren propriu împotriva Dunării Călărași, ocupanta locului 4 în Liga Zimbrilor.

Articolul precedentBărbat prins băut la volan în apropiere de Timișoara. Politiștii au tras cu pistolul pentru a-l opri
Articolul următorOameni cu suflet mare au adus bucurie în sufletul unei bătrâne necăjite. O armată de oameni i-au reparat casa de lângă Timișoara