Un tânăr care se întorcea din străinătate nu a mai ajuns acasă, ci a fost dus direct în Arestul Poliției.

Povestea care l-a dus pe bărbatul în vârstă de 25 de ani în spatele gratiilor începe în urmă cu două luni. În luna noiembrie a anului trecut, tânărul, alături de un amic al său, ambii rupți de beți, au solicitat un taxi care să îi ducă la o altă destinație din Timișoara.

Șoferul care a ajuns la fața locului a văzut starea în care erau cei doi și a refuzat să îi transporte. În acel moment cei doi au devenit violenți, l-au scos din mașină pe taximetrist și l-au abandonat în stradă, iar ei au luat mașină și au plecat prin oraș. Ajunși pe strada Polonă, șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit un alt autoturism parcat pe marginea șoselei. Cei doi au lăsat mașina și s-au făcut nevăzuți.

De atunci polițiștii timișoreni în căutau pe bărbat, dar și pe cel care a fost cu el în seara comiterii faptei. De urma bărbatului au dat însă polițiștii de frontieră de la Curtici, care l-au prins când acesta se întorcea în țară.

Bărbatul a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, iar acum continuă căutările pentru depistarea complicelui pe care l-a avut bărbatul în seara tâlhăriei.

Articolul precedentAccident violent pe șoseaua care leagă Timișoara de Buziaș. Două mașini s-au făcut praf
Articolul următorSe întrerupe apa caldă pe mai multe străzi din Timișoara