Ciocnire violenta intre două autoturisme în apropiere de Timișoara.

Accidentul a avut loc la ieșire din localitatea Moșnița Nouă către Buziaș. Șoferul unui microbuz a pierdut cotrolul volanului, mașina a derapat pe șoseaua umedă și a intrat pe contrasens. Din direcție opusă venea un BMW, de care autoutilitara s-a izbit frontal.

Dacă mașinile au suferit avarii serioase, în urma impactului doar șoferul BMW-ului a fost preluat de medici și transportat la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Un bărbat de 41 de ani a condus un microbuz pe DJ 592 din direcția Moșnița Nouă către Buziaș, iar la un moment dat a derapat pătrunzând pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani. În urma impactului soferul de 38 de ani a fost rănit ușor și transportat la spital. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, a transmis Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

Circulația între Moșnița Nouă și Buziaș s-a desfășurat cu dificultate cât timp polițiștii au făcut cercetările la fața locului.

Sursa foto: Info trafic jud. Timis

Articolul precedentPăsări campioane și două specii create la Timișoara într-o expoziție cu mai mult de un secol de tradiție
Articolul următorS-a întors acasă și a ajuns în spatele gratiilor. Pentru ce a fost reținut un bărbat în Timiș