Sute de timișeni vor fi scutiți de un ocol de aproape 20 de kilometri pentru a ajunge la Lugoj, dupa ce un drum care a fost reabilitat complet a fost dat în folosință.

După luni bune de lucru, drumul care leagă localitățile Cliciova și Valea Lungă Română, și care duce mai departe către municipiu a fost reabilitate complet. Un strat nou de asfalt, șanțuri betonate pe o bună parte a drumului, marcajele au fost executate și au fost refăcute mai multe podețe.

Acest drum județean are o lungime de 4,9 km, este finanțat din fonduri guvernamentale și bugetul propriu al Consiliului Județean și putem spune că se prezintă în condiții foarte bune de trafic și ce este și mai important e că întreaga zonă de est a județului, Bethausen – Balinț – Ohaba, chiar și zona spre Mănăștiur, are un acces mult mai facil spre municipiul Lugoj. A fost o solicitare făcută de mai mult timp pentru a moderniza acest tronson care este foarte scurt spre Lugoj și de azi cetățenii județului pot să circule foarte bine pe această direcție” a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Valoarea acestui proiect a fost de 4.700.000 de lei, iar banii au venit de la Guvern prin Programul National de Dezvoltare Locala.

Articolul precedentTânără înjunghiată mortal în Parcul Catedralei, la Timișoara
Articolul următorO nouă piață volantă la Timișoara. Unde urmează să fie deschisă?