Momente teribile vineri seară în plin centru la Timișoara.

Totul s-a întâmplat în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane. O tânără în vârstă de 20 de ani se plimba prin parc împreună cu o prietenă, când și-a făcut apariția fostul ei iubit, un bărbat în vârstă de 31 de ani. Acesta a vrut să vorbească cu ea și a luat-o de lângă amica sa.

În acel moment bărbatul a scos un cuțit pe care îl avea asupra sa și a înjunghiat-o de mai multe ori pe tânără sub privirile îngrozite ale prieteni ei. Aceasta a fost și cea care a sunat la 112.

La fața locului au ajuns echipaje ale Ambulanței și Poliției. Medicii au preluat-o pe tânără în stoop cardio-respirator și au transportat-o la spital, însă în ciuda eforturilor lor, rănile au fost prea grave iar aceasta a murit.

Polițiștii îl caută acum pe bărbatul care a înjunghiat-o.

UPDATE: Zeci de polițiști îl caută pe bărbatul care și-a înjunghiat fosta iubita în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane. Bărbatul are 31 de ani, se numește Cosmin Gheorghe Titiș și este din Lupeni.

UPDATE 2: La mai bine de 3 ore după ce și-a ucis cu un cuțit fosta iubită, Cosmin Gheorghe Titiș a fost prins de polițiști în apropierea localității Giarmata Vii.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Articolul precedentDerby în rugby-ul românesc. Timișoara Saracens înfrunta campioana en-titre
Articolul următorSate și comune din estul județului Timiș legate printr-un drum proaspăt asfaltat de Lugoj