Crima teribilă noaptea trecută într-o comună din Timiș Un bărbat a fost ucis cu drujba de un individ care a intrat peste el în casă. Cel mai probabil este vorba despre o reglarede conturi, spun vecinii.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de miercuri spre joi, un bărbat, a tăiat cu drujba ușa unei locuințe din comuna Sânandrei, pentru a ataca familia care locuia acolo.

În casă se aflau tatăl, cei doi copii ai săi și prietena unuia dintre ei. Când au auzit gălăgia, cei patru au încercat să fugă. Tatăl a ajuns până în spatele grădinii, acolo fiind prins de atacator și tăiat de viu cu drujba. Bărbatul a decedat în urma loviturilor. La locuința bărbatului ucis au sosit și criminaliștii care fac cercetări.

Vecinii care au auzit gălăgia au sunat la numărul de urgențe 112 și au chemat Poliția. În drum spre locuința victimei,polițiștii l-au observat pe atacator, pe stradă, cu drujba asupra sa. L-au dus la Secția de Poliție din Sânandrei pentru a fi audiat.

Unul dintre copii, cel mic, de 14 ani, a reușit să fugă pe fereastra din spatele casei, însă și-a rupt un picior. El a fost preluat ulterior de o ambulanță și dus la spital.

Cel de-al doilea băiat al barbatului atacat, un tânăr de 18 ani și prietena acestuia au scăpat nevătămați.

Vecinii spun că cel mai probabil a fost vorba despre o reglare de conturi, deoarece în urmă cu câteva luni, mașinile victimei, două la număr, au fost sparte cu ciocanul.

Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și care a fost motivul crimei.

Articolul precedentPrima măsură după declararea epidemiei de gripă la Timișoara. Un spital interzice accesul vizitatorilor
Articolul următorCalea Apelor din Banatul Montan, legende și locuri de o frumusețe aparte