Societatea de Transport Public Timișoara vine în sprijinul elevilor care învață în școli din oraș, însă vin din comunele din apropiere și prelungește traseele pentru două autobuze.

Este vorba despre două mijloace de transport care fac legătura între Timișoara și comunele Sânmihaiu German și Șag. Astfel, de luni, autobuzele de pe liniile M36 și M46 vor circula pe rute prelungite.

– Traseul liniei M36, pentru cursa cu plecare la orele 06:40 din Sânmihaiu German, va fi prelungit până în Piaţa Mocioni(Sinaia), cu sosire în staţia “Piaţa Mocioni/Sinaia” la orele 07:21. Pentru a transporta elevii spre localităţiile Utvin, Sânmihaiu Român şi Sânmihaiu German, linia M36 va avea o cursa cu plecare din Piaţa Mocioni (Sinaia) la orele 14:40, cu sosire la Sânmihaiu German (capăt de linie) la orele 15:21.

– Traseul liniei M46, pentru cursa cu plecare la orele 07:00 din Şag, va fi prelungit până în Piaţa Mocioni(Sinaia), cu sosire în staţia “Piaţa Mocioni/Sinaia” la orele 07:37. Pentru returul spre localitatea Şag, linia M36 va avea o cursă cu plecare din Piaţa Mocioni (Sinaia) la orele 14:05, cu sosire la Şag (capăt de linie) la orele 14:40.

Articolul precedentDouă zone mari dim Timișoara intră la curățenie de la începutul săptămânii
Articolul următorPoliția în alertă. Copil dispărut dintr-un spital din Timișoara