SCM Politehnica Timișoara joacă în ultima etapă din prima parte a sezonului pe teren propriu cu CSM București, coupanta locului al doilea. Bănățenii au și o revanșă de luat în fața formației din capitală din moment ce în tur au fost învinși la două goluri diferență.

Înaintea partidei alb-violeții sunt pe locul 7 și teoretic ar mai putea urca un loc, însă pentru ca acest lucru să se întâmple Steaua ar trebui să piardă sau să facă cun egal cu Universitatea Cluj, singura echipă care în acest campionat nu a cunoscut gustul victoriei. Bănățenii au și probleme de lot înaintea meciului, din moment ce Pero Milosevic nu este sigur dacă va putea conta pe trei jucători foarte importanți.

Abordăm acest meci cu trei probleme medicale: Orbovic revine după o lungă perioadă de absență și sperăm să ne ajute puțin, Cîmpan a revenit și el la antrenamente, însă după cinci zile de pauză cauzată de un virus stomacal. Nu în ultimul rând, Tcaciuc are dureri la mână, dar mă bucur că nu e fractură. Vom lupta și în aceste condiții, chiar dacă avem acești trei jucători, care nu sunt pregătiți sută la sută; pentru lotul nostru e destul de mult. Știm cu toții ce s-a petrecut în partidele precedente cu CSM, de aceea noi vom trata serios acest meci. Adversarii noștri au un lot foarte numeros și foarte valorors, care aspiră chiar la titlul național”, a spus antrenorul lui SCM Poli, Pero Milosevic, antrenor principal SCM Politehnica

Partida are o miză mai importantă pentru CSM București, care înaintea rundei are 3 puncte avans față de campioana Dinamo. În cazul în care CSM pierde la Timișoara, iar Dinamo o egalează la puncte, atunci campioana va avea avantajul rezultatelor directe și va porni cu maximum de puncte în a doua fază a competiției interne. Așadar, CSM-ul are nevoie de cel puțin un punct pentru a-și păstra poziția.

Duelul dintre SCM Poli si CSM Bucuresti este programat miercuri, 3 aprilie, la ora 16, în sala Constantin Jude.

La capătul acestei runde, SCM Poli își va cunoaște și adversarii din play-off, care în acest sezon se joacă într-un sistem diferit. Primele 8 echipe vor fi împărțite în două serii și fiecare din ele pleacă cu un punctaj diferit:

Seria A: loc 1 – 6p, loc 3 – 4p, loc 5 – 2p și loc 7 – 0p

Seria B: loc 2 – 6p, loc 4 – 4p, loc 6 – 2p și loc 8 – 0p.

Câștigătoarele celor două serii semifinale vor juca finala campionatului în sistemul cel mai bun din 3 partide.

Articolul precedentTânăr fugit din spital găsit leșinat în Parcul Botanic din Timișoara
Articolul următorTimfloralis, cel mai parfumat festival din Timișoara, aproape de start