Au mai rămas trei săptămâni până la deschiderea ediției 2019 a Timfloralis, iar organizatorii au stabilit în mare programul pentru cele 3 zile în care centrul Timișoarei va fi împodobit cu flori.

Pentru prima dată în istoria festivalului acesta va fi organizat în 3 piețe ale Timișoarei, toate în zona centrală: Piața Victoriei, Piața Libertății și Piața Unirii.

Zece floriști locali, naționali și internaționali, alături de angajați de la Horticultura și reprezentanți ai Facultății de Horticultură din Timișoara și ai Casei Studenților vor infrumuseța Centrul Istoric.

Astfel, cele 22 de proiecte aprobate vor fi amplasate pe platoul din fața Operei (Piața Victoriei), în Piața Unirii și în zona centrală a Pieței Libertății, unde se vor regăsi și flori și produse florale oferite spre vânzare.

Trei dintre orașele înfrățite cu Timișoara vor fi reprezentate în acest an la festival cu diferite proiecte. Este vorba despre Cernăuți (Ucraina), Rueil-Malmaison (Franța) și Novi Sad (Serbia).

Festivalul Timfloralis se va desfășura în perioada 19 – 21 aprilie.

Articolul precedentSCM Poli Timișoara încheie sezonul regulat din handbal românesc cu vizita lui CSM București. Ambele echipe sunt deja în play-off
Articolul următorVaporașele au interzis în aval de catedrală, la Timișoara. Interdicția vine după ce s-a stabilit un nou record de pasageri în weekend