Mai multe familii din Timișoara, dar și locuitorii din Recaș vor rămâne fără apă la început de săptămână.

Aquatim lasă fără apă timișorenii de pe șase străzi din oraș, marți, 23 aprilie, între orele 9 si 13. Cei care vor rămâne fără apă sunt locuitorii de pe străzile Mătăsarilor, Intrarea Carului, Uzinei, Frederic Mistral, Profesor Gheorghe Longinescu, Moldovei.

Probleme cu presiunea apei la robinete vor avea și timișorenii care locuiesc pe Lipovei, Ion Ionescu de la Brad, Aradului, Torontalului, UMT, sau Dorobanților.

Întreruperea apei este necesară pentru conectarea unei conducte, de diametru 400 mm, la noua conductă magistrală de apă de pe strada Mătăsarilor, o lucrare de investiții Aquatim pentru modernizarea rețelei de apă a Timisoarei. Se va lucra la intersecția străzilor Mătăsarilor și Lalelelor.

O altă întrerupere este programată tot marți la Recaș, în același intrerval orar. De această dată echipele companiei vor efectua probe tehnologice la turnul de apă.

Compania își avertizează clienții să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea totală a acesteia și îi sfătuiește pe oameni să își asigure la timp cantitățile de apă necesare pe perioada întreruperii apei.

Articolul precedentO stradă din Timișoara se închide complet săptămâna viitoare
Articolul următorSăptămâna Patimilor, tradiții și obiceiuri – luni