În Timiș s-a decis redeschiderea sălilor de sport. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a hotărât redeschiderea sălilor de sport, după ce acestea au fost închise în luna octombrie. A cerut, ieri, redeschiderea acestora, chiar și președintele CJ Timiș, Alin Nica, iar reprezentanții sălilor de fitness au făcut și un protest în acest sens.

Astăzi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș a decis redeschiderea sălilor de sport. Decizia de închidere a acestora s-a luat când rata de infectare cu Covid-19 la nivelul județului Timiș era 6,21 la o mie de locuitori, iar vineri, rata de infectare pe județ este 4,03. Astăzi, a fost realizată o analiză de specialitate, care a fost prezentată în cadrul ședinței de vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie, conf. dr. Emilian Popovici și au fost solicitate și puncte de vedere și din partea reprezentanților instituțiilor Ministerului Afacerilor Interne, instituții care au atribuții de control.

„În urma votului membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență s-a decis redeschiderea sălilor de sport”, transmite Instituția Prefectului Timiș.

Hotărârea intră în vigoare de sâmbătă.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentRata de infectare cu coronavirus la nivelul județului Timiș
Articolul următorCulisele Statului Paralel – Povestea controversatei privatizări Petrom