După mai mulți ani de așteptări, secția de Mari Arși de la Timișoara urmează să fie deschisă în această toamnă.

În prezent, se lucrează la finisarea unui corp de clădire, iar primele echipamente medicale au fost deja livrate către spital.

Se lucrează la ultimele finisaje ale corpului B din secția de Mari Arși de la Spitalul Județean din Timișoara. Se mai lucrează la 2 dintre cele 5 boxe sterile. Am aflat astăzi, chiar de la executant, în cadrul vizitei de lucru pe care am făcut-o pe șantier împreună cu managerul spitalului, Marius Craina, că finalizează lucrările înainte de termenul din contract. Ne-am asigurat că tot ce a intrat în atribuțiile Consiliului Județean este respectat iar plățile la care ne-am angajat au fost făcute la timp. CJ Timiș a asigurat peste 2 milioane de lei, doar pentru aceste lucrări. Aparatura cu care vor fi dotate cele 5 boxe este și ea aproape completă, Ministerul Sănătății a asigurat cele 3.5 milioane de euro„, a precizat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Va reamintim, desi Clinica din Mari Arși din Timișoara va avea doar 5 rezerve, va fi cea mai mare din țară.

Investiția totală pentru construirea și dotarea clinicii se ridică la aproximativ 5 milioane de euro, bani de la Consiliul Județean Timiș și Ministerul Sănătătii, prin Banca Mondială.

Articolul precedent40 de oameni implicați într-un accident rutier în Timiș. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale
Articolul următorAchiziții pentru noi trofee. Timișoara Saracens și-a prezentat noutățile pentru sezonul viitor