Timișul a fost scena unei crime teribile în vara anului trecut, când doi tineri au ucis un taximetrist și i-au abandonat trupul într-o pădure de lângă Buziaș.

Autorii crimei au fost doi tineri în vârstă de 15, respectiv 17 ani, iar anchetatorii aveau să afle că cei doi erau hotărâți să ucidă pe cineva în seara crimei.

Totul s-a întâmplat în seara de 13 iunie 2018, când cei doi au plecat de acasă în jurul orei 1 noaptea către casa unui vecin din localitatea Darova hotărâți să îl ucidă pe acesta și să îi fure mașina, cu care mai apoi să fugă de acasă. Cei doi i-au cerut unui prieten un cuțit și au plecat către țintă, însă cum nu au putut să intre în curtea omului, au renunțat la plan.

Au plecat prin sat în căutarea cuiva care să îi ia la ocazie, și cum nu au găsit pe nimeni, cel mai mic dintre ei a venit cu ideea de a suna la o firmă de taxi și să facă o comandă. La apel a răspuns un șofer în vârstă de 77 de ani care i-a preluat pe cei doi.

Băiatul de 15 ani s-a urcat pe scaunul din față, iar cel de 17 ani pe scaunul din spatele șoferului. Când taximetristul le-a cerut celor doi banii pentru cursă, aceștia s-au năpustit asupra omului și l-au lovit cu cuțitele în zona gâtului și a feței. Șoferul a încercat să iasă din mașină, însă a fost tras înapoi de bărbatul de 17 ani. După săvârșirea faptei, băiatul de 17 ani l-a împins pe bătrân pe scaunul din dreapta și a trecut la volan.

Cei doi au plecat cu mașina, în zona pădurii de la Sinersig au abandonat cadavrut bărbatului în pădure, i-au luat banii și au spart cupola taxiului, după care și-au continuat drumul către Buziaș, și de aici au mers pe autostradă către Timișoara. Cei doi au oprit în zona Gării de Nord, după care si-au continuat drumul către zona stadionului Dan Păltinișanu, unde au vândut pentru suma de 300 de lei un telefon pe care l-au găsit în autoturism. De aici au plecat către Parcul Copiilor, aflat în apropiere, unde au abandonat atât mașina, pentru că au rămas fără carburant, cât și cuțitele.

Oamenii legii i-au găsit repede pe cei doi criminali și i-au reținut.

În luna noiembrie a anului trecut Tribunalul Timiș i-a condamnat la 7, respectiv 6 ani de închisoare pe cei doi minori. Tinerii au fost nemulțumiți de pedepse și au atacat decizia.

Judecătorii au schimbat pedepsele. Astfel, Adrian Avădanei va sta după gratii 10 ani, iar Mihai Klug, cel de-al doilea criminal, va sta după gratii 9 ani. Decizia este una definitivă, noteaza lugojinfo.ro.

sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Articolul precedentCăutat în toată lumea, prins de polițiștii din Timiș. Bărbat cu 9 identități încătușat de oamenii legii
Articolul următorJudețul Timiș, înconjurat de codul galben emis de meteorologi