Informatica Timișoara începe noul sezon al Campionatului Național de futsal în 7 septembrie, când în sala Constantin Jude vine United Galați.

Pentru fotbaliștii campioanei naționale din întrecerea juniorilor urmează o deplasare la Odorheiu Secuiesc, iar în runda a treia, la Timișoara, vine Autobergamo Deva. În etapa a IV-a timișorenii joacă pe terenul Clujanei Cluj, după care au parte de o rundă de pauză, iar în ultimele două etape ale turului joacă acasă cu Dunărea Călărași, și în deplasare cu Imperial Wet Miercurea Ciuc, campioana en-titre.

Cum prima ligă are doar 7 echipe, la finele sezonului regular primele 4 vor merge în seria de play-off, iar ultimele 3 vor juca în play-out. Pentru echipele din prima parte a ierarhiei va urma o altă serie de meciuri fiecare cu fiecare, iar în funcție de clasament se vor decide partidele din semifinale. Prima clasată va juca cu echipa de pe locul 4, iar în cealaltă semifinală se vor întâlni formațiile de pe locurile 2 și 3.

În semifinale se va juca în sistemul cel mai bun din 3 meciuri, în timp ce finala se va juca după sistemul cel mai bun din 5 partide.

Informatica a început deja pregătirile sub comanda antrenorului Valentin Ilaș, iar oficialii formației timișorene sunt încă în căutare de fotbaliști, care să îi înlocuiască pe cei plecați în această vară la Autobergamo Deva.

Articolul precedentOameni în stradă la Timișoara. Un cartier întreg lăsat în beznă de mai bine de 24 de ore
Articolul următorControl de rutina incheiat cu o surpriza pentru politisti in Timis