La aproape două săptămâni de la meciul dintre Știința Baia Mare și Timișoara Saracens, Vasile Rus și-a aflat pedeapsa în urma conflictului cu Ratu Taniela Maravunawasawasa, cel care a și fost eliminat în respectiva partidă.

În minutul 22 al partidei din Maramureș, din 21 septembrie, Vasile Rus a fost atacat de jucătorul Științei Baia Mare și lovit cu pumnii. Ratu Taniela a declarat la final că l-a lovit pe Rus deoarece acesta l-ar fi numit „maimuță neagră”. De cealaltă parte, Rus a spus că nu i-ar fi adresat cuvinte jignitoare rivalului său.

 

Prin urmare, este cuvântul celor doi jucători, unul împotriva altuia, fără să existe probă video că timișoreanul l-ar fi jignit pe băimărean, dar pe imagini se vede cum Taniela îl ia la pumni pe Rus. Nici arbitrul Cristian Șerban nu a auzit cuvintele jignitoare adresate de Rus.

Cu toate acestea, comisia de disciplină a dat mai mult credit celor spuse de rugbystul maramureșean și l-a suspendat 8 etape pe Vasile Rus, ceea ce înseamnă că nu va mai juca până la finalul acestui an.

De cealaltă parte, Ratu Taniela a primit doar 3 etape de suspendare pentru loviturile pe care i le-a aplicat timișoreanului.

Conducerea Timișoara Saracens urmează să conteste decizia Comisiei de Disciplină.

Articolul precedentLiber la circulație pentru mașini pe podul Dragalina din Timișoara. Tramvaiele mai așteaptă. Video
Articolul următorProiecte pe bani europeni. Peste 50 de milioane de euro pentru reabilitare de străzi și cumpărarea de tramvaie noi, la Timișoara