Conform reprezentanților Enel, la o săptămână de la valul de ninsori care a lovit vestul țării, situația este aproape rezolvată în ceea ce privește alimentarea cu energie electrică.

În urma intervențiilor echipelor E-Distribuție și ale contractorilor societății, defectele produse de condițiile meteo severe în rețelele de medie tensiune din județele Arad, Caraș Severin și Hunedoara au fost remediate. În județul Timiș, eforturile echipelor de intervenție se concentrează pe repunerea în funcțiune a ultimelor 5 linii de medie tensiune afectate, pentru a relua alimentarea către circa 600 de clienți.” se arată într-un comunicat al companiei.

 Vineri,  la ora 18 se aflau pe teren circa 140 de echipe. După remedierea defecțiunilor din rețelele de medie tensiune, echipele vor continua să lucreze până la remedierea tuturor deranjamentelor individuale sau colective din rețelele de joasă tensiune.

 Reamintim clienților numerele de telefon pentru semnalarea de deranjamente: 0800070444 (număr tip TelVerde, apelabil gratuit din rețelele de telefonie din România) sau prefixul județului+929 (număr cu tarif normal).”,  se mai precizează în comunicat.

Articolul precedentE oficial! Primăria Timișoara amendată de Poliție pentru străzile care nu au fost curățate de zăpadă
Articolul următorUn președinte nou al Asociației Timișoara 2021 – Capitala Europeană a Culturii