O autoutilitară a fost furată de pe un șantier din Timișoara.  Polițiștii l-au descoperit pe cel care o luase. Era sub influența băuturilor alcoolice și nu avea permis de conducere.

Un bărbat de 21 de ani a fost prins de polițiști, după ce a furat o autoutilitară de pe un șantier din Timișoara. Suspectul nu are permis de conducere, dar consumase băuturi alcoolice. Bărbatul a fost depistat de polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei pe raza localității Orțișoara.  Alcoolemia lui era de 0,36 mg/l alcool pur în aerul respirat.  

În plus, tânărul mai este bănuit și de furtul unei borsete cu bani, dintr-o mașină  parcată în Orțișoara. În borsetă, pe lângă acte, s-ar fi aflat și 550 de lei.

Bărbatul a fost predat polițiștilor de la Secția 1 Timișoara, care vor continua cercetările, în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului. El s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, furt, furt calificat și conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Articolul precedentCurs gratuit pentru asistenți maternali
Articolul următorAmenzi cu nemiluita pentru cei care aruncă gunoaie la colț de stradă la Timișoara