Un tânăr de 24 de ani a fost grav rănit într-un accident feroviar care a avut loc lângă Timișoara, în dreptul localității Săcălaz. Bărbatul se afla la volanul mașinii sale, iar la o trecere peste calea ferată nu a respectat semnificația indicatorului rutier amplasat in apropierea trecerii si a crezut ca poate traversa linia. În acel moment a fost lovit de trenul Reggio 16273, care circula catre Jimbolia, iar autoturismul a fost târât aproape 50 de metri.

Un tânăr de 24 de ani ce conducea un autoturism pe un drum agricol, la nivel cu trecerea de cale ferată din Săcălaz nu a respectat semnificația indicatorului Stop intrând în coliziune cu un tren ce avea direcția Timișoara- Jimbolia”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a șoferului care a fost scos din mașină de către o echipa de descarcerare a pompierilor.

ISU Timiș a fost solicitat să intervină la un accident feroviar în localitatea Săcălaz. La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autosanitară SMURD și nouă subofițeri. În urma impactului, șoferul autoturismului a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare. Victima a fost extrasă și predată inconștientă echipajului medical”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentArtefacte vechi de 100 de ani la Politehnică
Articolul următorSchimbări la unul dintre cele mai importante festivaluri din Timișoara