Un șofer i-a șocat pur și simplu pe polițiști în weekend.

Bărbatul a fost tras pe dreapta de un echipaj al Poliției Rutiere duminică pentru un control de rutină pe Calea Lipovei, în Timișoara. Șoferul în vârstă de 30 de ani mirosea puternic a alcool și abia putea vorbi, așa că oamenii legii l-au pus să sufle în aparatul etilotest. Rezultatul a fost unul șocant: 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost dus imediat la spital pentru recoltarea probelor de sânge, iar după ce s-a trezit a aflat că s-a ales cu un dosar penal pentru conducere sub infleunța alcoolului.

Nu a fost singurul șofer prins beat la volan la finalul săptămânii trecute. Sâmbătă polițiștii l-au oprit pe un bărbat în vârstă de 47 de ani, la Săcălaz, acesta având o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și acesta s-a ales cu dosar penal pentru că s-a urcat la volan după ce a băut.

În weekend-ul trecut oamenii legii au mai dat și 288 de amenzi pentru diferite abateri rutiere, 125 dintre ele fiind acordate celor care au apăsat prea tare pedala de accelerație. 28 dintre cei șoferi au rămas pietoni pentru diferite perioade de timp.

Articolul precedentFocar de hepatită într-o localitate din Timiș
Articolul următorVameș prins în flagrant, în timp ce lua mită de la un șofer de la pompe funebre