Un control de rutină în trafic s-a încheiat prost pentru un șofer din Timișoara.

Bărbatul în vârstă de 25 de ani a ieșit cu prietenii sâmbătă seara la petrecere, iar după ce a băut bine a plecat către casă. Nu a luat însă un taxi. Omul a crezut că la ora 2.20 dimineața nu mai sunt nici polițiștii pe traseu.

S-a înșelat amarnic, iar pe Calea Șagului a fost tras pe dreapta de un echipaj al Poliției Rutiere. Oamenii legii au simțit că bărbatul duhnea a alcool și l-au pus să sufle în aparatul etilotest. Rezultatul a fost unul surprinzător, 1,43 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Polițiștii l-au dus la spital pe bărbat pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei bărbatului, care se va alege și cu un dosar penal pentru conducere a unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul de 25 de ani nu a fost singurul șofer sancționat în weekend la Timișoara și în județ. Polițiștii au dat 455 de amenzi în 3 zile și au lăsat 49 de șoferi fără permis pentru diferite perioade de timp. De asemenea, oamenii legii au și retras 9 certificate de înmatriculare.

Verificările în trafic vor continua și în această săptămână.

Articolul precedentAccident cu patru victime la Timișoara
Articolul următorCanalizare și stații de pompare pentru zeci de localități din județul Timiș. Vor fi făcute cu bani europeni