Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a anunțat că în perioada 21-24 ianuarie, aproximativ 27.000 de efective sunt pregătite să intervină pentru menținerea ordinii publice, prevenirea faptelor antisociale și sprijinirea comunităților în cazul unor situații de urgență.

Efectivele Poliției și Jandarmeriei vor fi prezente în zonele aglomerate: centre comerciale, piețe, zonele organizate pentru vânzarea produselor tradiționale, precum și în stațiunile montane, informează instituția.

Inainte de a pleca de acasă, MAI le recomandă conducătorilor auto să se informeze cu privire la condițiile de drum și meteorologice.

Mai multe informații privind măsurile preventive în cazul unor situații de risc pot fi vizualizate accesând aplicația DSU și platforma www.fiipregatit.ro.

De asemenea, este important ca cei care tranzitează frontiera națională în această perioadă să știe că au la dispoziție aplicația Trafic on-line, disponibilă pe pagina de internet a Poliției de Frontieră – www.politiadefrontiera.ro, în care sunt actualizați, în timp real, timpii de așteptare din fiecare punct de trecere a frontierei. Recomandăm de asemenea ca atunci când își fac planuri de călătorie să se informeze cu privire la condițiile de intrare în statele de destinație și în cele tranzitate.

Articolul precedentHoțul de la Baroul Timiș, prins de polițiști. Prejudiciul a fost parțial recuperat
Articolul următorLudovic Orban aruncă NUCLEARA despre JAFUL din energie și dosarul UNIFARM! Dezvăluiri la Culisele statului paralel, duminică, ora 21.00