Dacă toată lumea a avut vacanță prelungită de Sfânta Maria, polițiștii de la rutieră au ieșit pe străzi și în aceste zile, spre surpriza șoferilor.

Unul dintre conducătorii auto a petrecut o noapte întregă, în noaptea de sâmbătă spre duminică a plecat spre casă la ora 4 dimineața. Bărbatul de 38 de ani a avut însă ghinion și a fost tras pe dreapta de polițiști în localitatea Sângeorge. Polițiștii au simțit că miroase a alcool, așa că l-au pus să sufle și în etilotest. Rezultatul a fost de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică după-amiază, în jurul orei 17, polițiștii de la rutieră au tras pe dreapta un alt șofer, dar de această dată pe un drum din estul județului. Conducătorul auto are 62 de ani, iar în momentul în care a fost pus să sufle în etilotest aparatul a arătat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur in aerul expirat

Cei doi bărbați au fost transportați la spital pentru recoltarea probelor de sânge și stabilirea exactă a alcoolemiei. De asemenea, ambii șoferi s-au ales cu câte un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Articolul precedentO nouă performanță pentru motociclismul din Timiș. Vlad Neaga la al cincilea titlu național
Articolul următorSe apropie o nouă ediție Bega Bulevard. Pepe, Sore sau What’s Up printre artiștii care vor urca pe scena