Au mai ramas aproape 3 saptamani pana la Bega Bulevard si s-a stabilit o parte a programului. Pe langa concerte, ateliere pentru copii si jocuri demonstrative, nu va lipsi traditionala cursa a ratustelor.

Bega Bulevard va incepe in acest an in 6 septembrie, iar standurile vor fi amplasate între Podul Mihai Viteazul și Podul Maria, perimetru în care se va desfășura întregul festival.

În cele trei zile vor urca pe scenă Pepe, Sore, What`s Up, Minelli, JazzyBIT, Jazz a la Jais, Jinx, Mr. Pit, DJ AXL, Peregrinii, BegArt. În cadrul festivalului vor face demonstratii de foc trupele Amaris Agni si Deep6Project.

Traditionala cursa a ratustelor va avea loc in ultima zi a festivalului.

In cadrul evenimentului va avea loc si o parada în care vor fi prezentate vaporasele Societatii Public de Transport Timisoara, barcile de salvare folosite de pompieri, insa din aceasta parada vor face parte si sportivii de la cluburile de canotaj si kaiac-canoe din oras.

Încă de la prima ediţie, Festivalul Bega Bulevard a dorit să atragă atenţia timişorenilor asupra importanţei canalului Bega pentru oraş şi asupra posibilităţilor de recreere, agrement, sport sau divertisment pe care acesta le oferă.

Sursa foto: Eye in the sky

Articolul precedentȘoferi mult prea ‘veseli’ prinși de polițiști în Timiș. S-au ales cu dosare penale
Articolul următorCerșetori beți și agresivi prinși de polițiști în centru, la Timișoara