soferi politie rutiera timis
32 de șoferi din Timiș au rămas fără permis

Polițiștii de la rutieră au avut de lucru în weekend în Timiș. Oamenii legii au dat sute de amenzi, au lăsat zeci de șoferi fără permis, iar doi dintre conducătorii autor au fost prinși în stare avansată de ebrietate.

Primul dintre bărbați a fost înhățat de polițiștii de la rutieră chiar în Timișoara. Un tânăr de 26 de ani a chefuit bine sâmbătă, și cum pe picioare îi era mai greu să meargă, s-a urcat pe un scuter și a plecat la plimbare. Spre ghinionul său a fost tras pe dreapta de o patrulă a Poliției, care l-a pus să sufle în etilotest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur in aerul expirat. La o verificare mai atentă, polițiștii au descoperit că omul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar scuterul pe care se plimba nu era înscris în circulație.

Al doilea șofer băut a fost prins de polițiști în comuna timișeană Sânandrei. Omul a fost tras pe dreapta de oamenii legii, și cum stâlcea bine de tot cuvintele, a fost pus să sufle în fiolă. Aparatul a indicat o alcoolemie de 0,99 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Ambii șoferi au fost conduși la spital pentru recoltarea probelor biologice și s-au ales cu dosare penale pentru infracțiunile săvârșite.

În weekend-ul trecut polițiștii timișeni au împărțit 313 amenzi pe șoselele din tot județul, iar 23 de șoferi au rămas pietoni pentru diferite perioade de timp. Polițiștii au mai retras din circulație și 3 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentCaptura record de țigări de contrabandă lângă Timișoara
Articolul următorTrei femei au ajuns în spital dupã ce au fost bătute de un bărbat, in stația de tramvai, la Timișoara