Trei femei au fost lovite de un tânăr, într-o stație de tramvai din zona Sinaia, din Timișoara. Totul s-a întâmplat luni dimineața, în jurul orei 6. Potrivit uneia dintre victime, în momentul în care s-a întreptat spre garnitură, pentru a urca, un bărbat a coborât din tramvai și a început să o lovească. Apoi, s-a îndreptat spre alte două femei care se aflau în stație.

Stăteam pe banca din stație și m-am ridicat când am văzut că se apropie tramvaiul. Din senin, a venit un bărbat în fugă și a început să mă lovească”, a spus una dintre victime.

Potrivit martorilor, bărbatul ar mai fi agresat și alte persoane, într-o altă stație, în timp ce aștepta tramvaiul, pentru a se urca în el.

Este vorba de un bărbat de 24 de ani, care se pare ca ar fi agresat 3 persoane în stația de tramvai din zona Sinaia. Până în prezent s-a depus o plângere. Bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice. Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal”, au declarat reprezențantii IPJ Timiș.

Cele trei femei au avut nevoie de îngrijiri medicale. Două dintre ele au fost transportate la Clinica de Chirurgie Maxilo-facială, iar cea de-a treia a ajuns la Spitalul Județean. Una dintre femei a intrat în operație.

sursa video: opiniatimisoarei.ro

Articolul precedentȘoferi rupți de beți pe străzile din timișoara și șoselele din Timiș
Articolul următorArme de vânătoare, o baionetă, 27 de lațuri și mai multe kilograme de carne de vânat, depistate de polițiști din Timiș, în urma unor percheziții