Lucrările lărgire a străzilor din zona centrală duc la restricții în trafic ce vor fi menținute timp de o lună.

Primăria vrea ca până la începutul noului an școlar să lucrările de lărgire a străzilor din zona centrală să fie finalizate, iar drumurile să fie date în folosință în noua configurație. Astfel, începând de joi, 8 august, șoferii care vor traversa Timișoara de la sud către nord, și invers, vor trebui să se înarmeze cu răbdare și să aștepe în cozile care se vor forma.

Începând din 8.08.2019 de la ora 7 dimineaţa până în 9.09.2019 vor fi impuse restricţii temporare de circulaţie rutieră pentru efectuarea lucrărilor necesare la drumurile municipale. În consecinţă, se recomandă conducătorilor de autovehicule evitarea zonei delimitate de strada Martin Luther, bd. I.C. Brătianu, strada Proclamaţia de la Timişoara-bd. Mihai Eminescu- bd. Michelangelo„, transmit reprezentanții Primăriei Timișoara.

Pe toate aceste străzi se lucrează intens. Pe strada Martin Luther, după ce a fost desființat scuarul care exista pe centru și s-au pus borduri pe marginea din dreapta, pe sensul de circulație către Hotel Continental, acum muncitorii au trecut la decopertarea suprafeței asfaltice.

Pe bulevardul I.C. Brătianu a fost deja desființat scuarul de pe mijlocul străzii până în apropierea intersecției cu strada Mihai Eminescu, iar cel de bulevardul Michelangelo, dintre strazile Eminescu și C.D. Loga urmează să fie și el eliminat.

Tot pe bulevardul Brătianu, însă spre liceul Miu, a fost deja eliminat scuarul de pe mijlocul străzii, iar muncitorii au instalat borduri ce vor permite lărgirea acestuia. Se lucrează de asemenea în sensul giratoriu, care a fost deja micșorat.

Articolul precedentTimișoara Saracens începe drumul spre primul trofeu al sezonului. Ardelenii joacă în zi de mare sărbătoare cu fosta campioană
Articolul următorMeșteșugari, arcași de elită și cavaleri in trei țări vin în weekend la Timișoara. Va fi recreată o bătălie uitată din Timiș