Ripensia și ASU Poli Timișoara au obținut doar câte o remiză în partidele din etapa a VII-a a ligii secunde de fotbal.

Ripensia a jucat în deplasare împotriva surprizei plăcute din sezonul trecut a Cupei României, Csickszereda Miercurea Ciuc, formație care a dominat începutul de meci. Contrar cursului jocului, formația timișoreană a deschis în minutul 18 prin Alexandru Popovici. După o jumătate de oră de joc, în urma unei erori în apărare timișoreană, Kalman a egalat. Ripensia a revenit în atac, iar Voinea a stabilit scorul pauzei, 2-1 pentru timișoreni, după o centrare a lui Lungu.
Partea a doua a fost una echilibrată, în care ambele formații au ratat bune oportunități de a înscrie, iar Ripensiei i-a și fost anulată o reușită pentru o poziție de offiside. În minutul 89, când timișorenii se gândeau că pleacă cu 3 puncte de la Ciuc, gazdele au obținut o lovituri de la 11 metgri, transformată de Magyari și s-a încheiat 2-2.

Partida de la Timișoara, în care s-au întâlnit ASU Poli și Farul, nu a fost nici pe departe una atât de spectaculoasă precum cea de la Ciuc. Cele două formații au fost mai preocupate să nu primească gol decât să înscrie. Au fost aproape de gol Ungureanu, pentru gazde, respectiv Stoica pentru oaspeți, dar nu s-a mișcat nimic pe tabelă. În ultimele 12 minute timișorenii au rămas în 10 jucători, după ce Bogdan Vasile a primit al doilea cartonaș galben. S-a încheiat 0-0, iar ASU Poli a ajuns la al 5-lea meci consecutiv fără gol marcat.

În runda viitoare, Ripensia Timișoara joacă tot în deplasare tocmai împotriva Farului Constanța. ASU Politehnica va juca pe teren propriu în compania echipei care a eliminat-o din Cupa României, CSM Reșița.

Articolul precedentTrei din trei. Bonus ofensiv și cu Buzăul pentru Timișoara Saracens
Articolul următorColterm se pregătește de iarnă. Încep probele la instalațiile de căldură