Timișoara Saracens a obținut a treia victorie în Superliga de rugby după duelul cu Gloria Buzău.

Partida a avut un început echilibrat în care Buzăul s-a apărat bine și organizat, și s-a apropiat o singură dată de terenul de țintă timișorean, fără să reușească să puncteze. Timișoara a continuat să preseze și până la pauză avea deja punctul bonus.Shennan a înscris primul său eseu de la revenirea pe teren, Simionescu a reușit o dublă, iar al patrulea eseu i-a aparținut lui Moa Maliepo. Trei dintre încercări au fost transformate de Samoa, în timp ce oaspeții au reușit o lovitură de pedeapsă prin Golubenco și s-a intrat la cabine cu scorul de 26-3 în favoarea Timișoarei.

După pauză Sosene Anesi i-a scos din teren pe Căpățână și Popârlan pentru a-i odihni pentru etapa viitoare, în timp ce buzoienii au stat mai bine apărare. Bănățenii au reușit însă să mai depășească odată apărarea Gloriei și să înscrie un eseu prin Manumua, transformat de Samoa. Ca și în duelul cu Dinamo, Timișoara s-a ales cu un cartonaș galben, încasat de această dată de Tevita Manumua, iar pe fondul inferiorității numerice a gazdelor, Buzăul a înscris singurul său eseu prin Fili Lomani. Golubenco nu a avut probleme la transformare și a mai pus două puncte pe tabelă. Timișoara a răspuns imediat prin eseul lui Andrei Rădoi, Samoa a ratat transformarea, iar Timișoara s-a impus cu 38-10 în fața Buzăului.

În runda viitoare, Timișoara Saracens va juca în deplasare împotriva Științei Baia Mare, grupare care a stat în această rundă.

Articolul precedentÎn căutarea unei noi victorii în Superligă. Timișoara Saracens primește vizita Buzăului
Articolul următorSpectacol la Ciuc, meci sărac în ocazii la Timișoara. Ripensia și ASU Poli se aleg cu câte un punct