Timișoara Saracens primește în runda a III-a a Superligii vizita Gloriei Buzău, echipă în fața căreia a reușit două partide total diferite în sezonul trecut al Superligii.

Saracens a început ca din pușcă noua ediție de campionat cu două victorii din tot atâtea posibile și peste 100 de puncte marcate. Timișoara abordează partida cu Buzăul cu 6 schimbări în primul 15 față de duelul de pe terenul lui Dinamo. Taupaki și Halalilo i se alătură căpitanului Căpățână în linia întâi, Tătăruș, Rupanu și Maliepo le iau locurile lui Neculau, Shamkaradze și Popa, în timp ce aripa Stephen Shennan va juca primul său meci în acest sezon din postura de titular.

Suntem nerăbdatori să intrăm în teren pentru cea de-a treia etapă a SuperLigii. Sperăm să performăm bine în partida contra celor de la Buzău, dar știm că nu va fi un meci ușor, pentru că au crescut mult. Știm de anul trecut că sunt puternici pe înaintare și că sunt explozivi pe treisferturi. Săptămâna aceasta ne-am antrenat în așa fel încât să fim pregătiți. În ceea ce privește selecția jucătorilor pentru această etapă, ne vom asigura că vom avea o echipă echilibrată pe toate planurile, unora dintre jucători le vom da mai multe minute de joc, dar în același timp vom încerca să păstrăm continuitatea, pentru a avea o evoluție bună și pentru a obține rezultatele pe care le dorim„, spune înaintea partidei antrenorul principal al timișorenilor, Sosene Anesi.

Pentru Gloria Buzău aceasta este a doua partidă a sezonului, după ce runda trecută a avut parte de etapa de pauză. Oaspeții din această etapă au pierdut greu partida de deschidere a sezonului după ce au și condus pe terenul Stelei timp de 70 de minute. Buzoienii au în lot, pe lângă jucătorii români, moldoveni, ucrainieni, sud-africani, georgieni și tongani.

Consider că echipa a crescut de la meci la meci, am avut și oportunitatea de a juca cu echipe din ce în ce mai bune. Acum îi vom întâlni pe cei de la Buzău, cred că va fi o echipă mai bine pregătită decât cele pe care le-am întâlnit până acum. După experiența din sezonul trecut cu Buzău, cred că vom arăta că am învățat din greșeli. Am crescut și noi, ca echipă, față de sezonul trecut, am fost puși în gardă și cred că va trebui să jucăm așa cum am facut-o până acum” a spus căpitanul formației timișorene, Eugen Căpățână.

În sezonul trecut, în partida de la Timișoara, Saracens s-a impus cu 51 – 6, în timp ce la Buzău bănățenii au câștigat la doar un punct diferență, 19-18.

Întâlnirea din această rundă este programată sâmbătă, de la ora 12.30, pe stadionul Dan Păltinișanu.

Articolul precedentZiua Pompierilor sărbătorită și la Timișoara. Parada mașinilor de intervenție și elicopterul SMURD i-au încântat pe timișoreni
Articolul următorTrei din trei. Bonus ofensiv și cu Buzăul pentru Timișoara Saracens