Mai multe străzi din zona Calea Girocului și Calea Șagului vor fi închise, de luni, 15 martie, pentru lucrările de schimbare a conductelor rețelei de termoficare. Tot în cadrul proiectului de modernizare a rețelei, va fi închis și accesul către sala de teatru din parcul Civic.

„Primăria Municipiului Timișoara derulează, cu fonduri europene, proiectul ‘Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II’, iar lucrările la rețelele termice cuprinse în proiect încep în 15 martie 2021.

Pentru efectuarea acestor lucrări, sunt necesare măsuri temporare legate de traficul rutier după cum urmează:

– închiderea traficului rutier, în perioada 15.03.2021-30.04.2021, pe strada Traian Vuia pe tronsonul cuprins între strada Mareșal Alexandru Averescu și bd. Liviu Rebreanu (ruta ocolitoare fiind str. Mareșal A. Averescu- dreapta pe str. Constantin Brâncoveanu- bd. L. Rebreanu) și restricționarea traficului rutier pe strada Mareșal Alexandru Averescu, în zona intersecției cu str. Traian Vuia;

– restricționarea traficului rutier, în perioada 15.03.2021-15.04.2021, pe strada Glad, în zona intersecției cu strada Dumitru Kiriac și închiderea circulației rutiere pentru aproximativ 24 de ore în vederea executării lucrărilor de subtraversare, închidere care va fi anunțată la momentul respectiv;

-închiderea aleii de acces la Sala 2 a Teatrului Național, în Parcul Cetății/Civic din spatele Hotelului Continental, în perioada 15.03-15.04.2021”, anunță Primăria Timișoara.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentÎn Timiș s-au administrat aproape 10.000 de doze AstraZeneca din lotul carantinat
Articolul următorValeriu Gheorghiță, la Realitatea PLUS: ”La AstraZeneca sunt de 4-5 ori mai multe reacții adverse comparativ cu celelate tipuri de vaccin”