Un bărbat s-a crezut stăpân pe plantație, în zona centrală din Timișoara.

Omul avea de rezolvat probleme în zona centrală din Timișoara, însă nu a mai așteptat ca toți ceilalți să își caute un loc de parcare și apoi să își termine treaba. A intrat cu autoturismul pe liniile de tramvai și a parcat mașina în… Piața Libertății.

Povestea nu s-a încheiat însă aici. Polițiștii și-au făcut apariția și i-au cerut bărbatului actele. Aici a și apărut surpriza.

Omul le-a înmânat agenților un document pe care exista o fotografie, însă pe care era scris „Act de identitate conform cu Certificatul Medical Constatator al Născutului Viu”. Pe actul de identitate era trecut și locul nașterii, „Nascut viu in Tracia/Getia/Dacia/Zurobara/Timisoara”.

Bărbatul face parte din așa numita Sectă a Suveranilor, ai cărei reprezentanți contestă CNP-ul, deoarece astfel statul le-ar spiona cu ajutorul lui fiecare mișcare.

Polițiștii locali au început astfel cercetrile pentru a afla identitatea reală a șoferului, mai ales că în momentul în care i-au solicitate documentele reale, conducătorul auto i-a și înjurat.

În momentul în care au aflat numele real, oamenii legii i-au dat o amendă de 3885 de lei, atat pentru modul în care și-a parcat mașina, cât și pentru injuriile adresate oamenilor legii si prezentarea de acte false.

Articolul precedentFamilie disperată în Timiș. Un bărbat este de negăsit de 24 de ore
Articolul următorCoincidență stranie. Ce a pățit cel care l-a adăpostit pe ucigașul polițistului din Timiș