O întâmplare mai puțin obișnuită a dus la reținerea celui în casa căruia s-a adăpostit și a fost arestat ucigașul unui polițist din Timiș.

Acesta a fost audiat de polițiști în legătură cu faptul că l-a adăpostit pe ucigaș în casa bunicii sale din localitatea Remetea Mare. El nu a fost însă reținut și poate că lucrurile ar fi rămas așa dacă nu ar fi avut loc un nou scandal.

Conform reprezentanților IPJ Timiș Polițiștii Sectiei 3 Timisoara au retinut pentru 24 de ore un barbat de 31 de ani, care aseară a  lovit o femeie de 27 de ani, in timp ce se afla in fata unei societati comerciale din Timișoara. Acesta a fost introdus în CRAP Timiș , urmând ca în data de 06.06.2019 sa fie prezentat Pachetului de pe lângă Judecătoria Timișoara cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Bărbatul este cercetat pentru lovire si alte violente si pentru amenintare.”

Conform unor surse implicate în anchetă, bărbatul și-a tras de păr prietena și a mușcat-o de nas.

Bărbatul implicat în incident este cel care l-a adăpostit pe Ionel Lepa în casa buncii sale, după ce acesta a fost rănit.  Ionel Lepa a împușcat mortal un polițist din Recaș care participa la o acține de capturare a lui, el fiind dat în urmarire generală pentru o tâlhărie.

Articolul precedentSurpriză pentru polițiști la Timișoara. Au rămas uimiți după ce au legitimat un șofer
Articolul următorScandal într-un spital din Timiș. O femeie îi cere șpaga înapoi unui medic. Video